Finanční analýza společnosti L'Oréal, s.r.o. - Hájek, Petr; Staňková, Anna, 1951-; Donát, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tématem této diplomové práce je finanční analýza společnosti L'Oréal Česká republika, s. r. o. a porovnání s hlavními konkurenty. V diplomové práci jsou analyzována data za období 2008-2012, která jsou veřejně dostupná z výročních zpráv společností. V teoretické části je vymezen účel finanční analýzy, její uživatelé, vstupy a metody finanční analýzy. V praktické části se vybrané metody aplikují na analyzované společnosti. Závěr práce obsahuje celkové zhodnocení všech faktorů finanční analýzy.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses