Platební karty od počátků po současnost - Zeman, David; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Janotová, Lenka (2014)
Bakalářská práce se zabývá vývojem platebních karet v České republice i v zahraničí. Obsahuje souhrn jednotlivých karet, popisuje jejich výhody a nevýhody, a dotýká se i otázek týkajících se bezpečnosti spojené s jejich používáním
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: platební karty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; payment cards; bachelor's theses