Strategie podniku - Tesárková, Dana; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří (2014)
Cílem diplomové práce je navržení vhodné strategie podniku Budějovický Budvar, n. p., která by mohla pomoci pro jeho budoucí vývoj. Pro navržení takové strategie je vypracována strategická analýza a na základě zjištěných výsledků odhaleno postavení podniku na trhu, příležitosti a hrozby okolí a silné a slabé stránky podniku
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; Interní analýza; externí analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses