Zhodnocení marketingové strategie firmy Bruder na českém trhu a návrh nové komunikační strategie v České republice - Náměstková, Martina (2014)
Práce analyzuje marketingovou strategii firmy Bruder na českém trhu. Na základě rozboru stávající marketingové strategie, doporučení uvedených v odborné literatuře a dotazníkového šetření je vytvořen návrh na zlepšení stávající komunikační strategie.