Zhodnocení marketingové strategie firmy Bruder na českém trhu a návrh nové komunikační strategie v České republice - Náměstková, Martina; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce analyzuje marketingovou strategii firmy Bruder na českém trhu. Na základě rozboru stávající marketingové strategie, doporučení uvedených v odborné literatuře a dotazníkového šetření je vytvořen návrh na zlepšení stávající komunikační strategie.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses