Strategická analýza podnikatelského záměru - Svoboda, Jan (2014)
Cílem této práce je zhodnotit podnikatelský záměr. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou popsány důležité pojmy a jednotlivé analýzy. Praktická část seznamuje se záměrem investora. Dotazníkové šetření zjistilo požadavky potenciálních zákazníků. Ze získaných údajů je sestavena nabídka hotelu. V diplomové práci jsou externí a interní analýzy. Z nich vychází SWOT analýza