Strategická analýza podnikatelského záměru - Svoboda, Jan; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Trachta, Václav (2014)
Cílem této práce je zhodnotit podnikatelský záměr. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou popsány důležité pojmy a jednotlivé analýzy. Praktická část seznamuje se záměrem investora. Dotazníkové šetření zjistilo požadavky potenciálních zákazníků. Ze získaných údajů je sestavena nabídka hotelu. V diplomové práci jsou externí a interní analýzy. Z nich vychází SWOT analýza
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický management; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; diplomové práce; strategic planning; strategic marketing; master's theses