Kongresový cestovní ruch v prostředí Evropské unie - Svobodová, Kateřina; Abrhám, Josef; Brůžková, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá kongresovým cestovním ruchem v Evropské unii a na základě analýzy jeho současného stavu hodnotí potenciál, nedostatky a příležitosti pro rozvoj kongresového cestovního ruchu v EU do budoucna. Práce se věnuje komparaci situace v oblasti kongresového cestovního ruchu na území Evropské unie a Spojených států amerických zejména z hlediska organizačního zajištění, financování a počtu uskutečněných akcí za jeden kalendářní rok. Důraz je v práci kladen na nadnárodní/federální úroveň, která je prokládána příklady z nižších úrovní za účelem praktického zachycení diskutovaných témat.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses