Možnosti náboru pracovníků v podmínkách ČR - Pavlíková, Táňa; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi náboru pracovníků v podmínkách České republiky. V první části analyzuji roli jednotlivce, organizací a státu a vzájemné vazby těchto tří oblastí. Ve druhé části srovnávám přístup státu a soukromé sféry v oblasti náboru. Ve třetí části pak zkoumám, jak je v jednotlivých systémech realizováno párování požadavků coby základní princip náboru. Cílem práce je ukázat jedinečné rysy této oblasti, které dříve nebyly v popředí zájmu. Hlavním přínosem bakalářské práce je navržení vlastního modelu personálního řízení, který bere v potaz dosud opomíjené aspekty této oblasti. Dále navržení modelu spolupráce soukromého a státního sektoru v oblasti náboru a nakonec srovnání přístupů těchto dvou sfér vzhledem k párování požadavků a vytvoření sady doporučení vycházejících z tohoto srovnání.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses