Řešení BI úloh v telekomunikačním sektoru - Šindelář, Radek (2013)
Hlavním cílem této diplomové práce je řešení BI úloh v telekomunikačním sektoru. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Do části teoretické, která zahrnuje architekturu a komponenty v oblasti Business Intelligence specifické pro telekomunikační sektor, praktická část pak představuje reálné řešení a přístup Business Intelligence k úlohám respektujíce specifika telekomunikačního sektoru. K dosažení výše popsané situace dojde na základě teoretických znalostí získaných z dostupných informačních pramenů a dále pak v případě praktického řešení dojde k čerpání zkušeností a znalostí z reálného projektu. Přínosem této práce bude transparentní pohled na reálné využití Business Intelligence v telekomunikačním sektoru.