Analýza logistického řetězce FrostFood a.s. - Vlček, Jakub (2014)
Diplomová práce popisuje analýzu logistického řetězce ve společnosti FrostFood a.s..Cílem práce je popsat logistický řetězec, vyjma výroby, a navrhnout řešení stávající situace. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části popisuji základní pojmy jako je logistika, skladování, distribuce atd. V praktické části představuji společnost a její působení na různých trzích. Nejdůležitější částí je potom analýza samotného logistické řetězce, najití slabých míst a navrhnutí jejich řešení.