Analýza logistického řetězce FrostFood a.s. - Vlček, Jakub; Vinš, Marek; Machová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce popisuje analýzu logistického řetězce ve společnosti FrostFood a.s..Cílem práce je popsat logistický řetězec, vyjma výroby, a navrhnout řešení stávající situace. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části popisuji základní pojmy jako je logistika, skladování, distribuce atd. V praktické části představuji společnost a její působení na různých trzích. Nejdůležitější částí je potom analýza samotného logistické řetězce, najití slabých míst a navrhnutí jejich řešení.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses