Analýza vstupu Lotyšska do Eurozóny - Vicherek, Ondřej; Formanová, Věra, 1985-; Vrňáková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce analyzuje motivy, které vedly Lotyšsko k zavedení euro, v době, kdy se EMU nacházela v hluboké krizi. Okrajově se zabývá udržitelností EMU a především jsou analyzovány pozitiva a rizika zavedení eura v Lotyšsku z pohledu ostatních členů eurozóny a z pohledu Lotyšska samotného.
Vedoucí práce: Věra Formanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses