Analýza sortimentu spoločnosti Decodom s.r.o. - Gejdoš, Matúš (2014)
Práca sa zaoberá slovenskou spoločnosťou na výrobu nábytku Decodom s.r.o., ktorá vyrába a predáva kuchynský, obývací, spálňový a sektorový nábytok. Autor vychádza z teórie marketingového mixu -- výrobok a jeho inovácie a teórie životného cyklu. Pomocou analýzy sortimentu skúma, či sú inovácie vhodnou súčasťou stratégie na stlmenie dopadov hospodárskej krízy na chod a prosperitu spoločnosti. Práca poukazuje na dôležitosť inovácií pri výrobe a predaji nábytku. Bakalárska práca je zameraná na určitú časť sortimentu -- plánované kuchyne z produktovej rady Decoplan.