Analýza sortimentu spoločnosti Decodom s.r.o. - Gejdoš, Matúš; Vávra, Oldřich; Kollár, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Práca sa zaoberá slovenskou spoločnosťou na výrobu nábytku Decodom s.r.o., ktorá vyrába a predáva kuchynský, obývací, spálňový a sektorový nábytok. Autor vychádza z teórie marketingového mixu -- výrobok a jeho inovácie a teórie životného cyklu. Pomocou analýzy sortimentu skúma, či sú inovácie vhodnou súčasťou stratégie na stlmenie dopadov hospodárskej krízy na chod a prosperitu spoločnosti. Práca poukazuje na dôležitosť inovácií pri výrobe a predaji nábytku. Bakalárska práca je zameraná na určitú časť sortimentu -- plánované kuchyne z produktovej rady Decoplan.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses