CSR strategie pro firmu Liho Blanice - Březinová, Ilona; Lhotáková, Markéta, 1971-; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této práce je navržení společensky odpovědných aktivit, kterými by se mohla menší firma, jakou je Liho Blanice, zabývat a realizovat je v praxi. Teoretická část se věnuje představení konceptu CSR, jeho základními znaky a principy, dále přibližuje metodiku Standard odpovědná firma, a některé pojmy, související se společenskou odpovědností. Další část se zabývá postupy při aplikaci CSR, od prvotního plánování až po jeho měření. Srovnány jsou CSR strategie tří světových producentů alkoholu. Praktická část seznamuje se současnými aktivitami firmy, s výsledky výzkumu mezi zákazníky, a na jejich základě jsou následně navrženy jednotlivé aktivity v rámci CSR.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses