Spotřební chování Argentinců v cestovním ruchu. - Raková, Iveta (2014)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou spotřebního chování určitého segmentu v cestovním ruchu. Vybraným segmentem jsou Argentinci a tato práce popisuje jejich spotřební specifika spolu s analýzou vnějších faktorů, které vstupují do kupního rozhodovacího procesu. V práci je také uveden jejich vztah k destinaci Evropa a Česká republika a přehled marketingových aktivit agentury CzechTourism na tamním trhu. Cílem je tedy přiblížení tohoto trhu českým subjektům orientující se na cestovní ruch.