Spotřební chování Argentinců v cestovním ruchu. - Raková, Iveta; Valentová, Jana; Vilímková, Olga, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou spotřebního chování určitého segmentu v cestovním ruchu. Vybraným segmentem jsou Argentinci a tato práce popisuje jejich spotřební specifika spolu s analýzou vnějších faktorů, které vstupují do kupního rozhodovacího procesu. V práci je také uveden jejich vztah k destinaci Evropa a Česká republika a přehled marketingových aktivit agentury CzechTourism na tamním trhu. Cílem je tedy přiblížení tohoto trhu českým subjektům orientující se na cestovní ruch.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses