Podnikatelský plán - vytvoření svatební agentury - Špicová, Jarmila (2014)
Předmětem této bakalářské práce je sestavení reálného podnikatelského plánu nově začínající firmy poskytující služby v oblasti organizace a koordinace svatebního dne. Teoretická část se zabývá rozborem struktury podnikatelského plánu. Praktická část zpracovává reálný podnikatelský plán, který má prokázat či vyvrátit životaschopnost dané firmy při nynějších podmínkách v České republice