Podnikatelský plán - vytvoření svatební agentury - Špicová, Jarmila; Tužová, Julie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Zelená, Veronika (2014)
Předmětem této bakalářské práce je sestavení reálného podnikatelského plánu nově začínající firmy poskytující služby v oblasti organizace a koordinace svatebního dne. Teoretická část se zabývá rozborem struktury podnikatelského plánu. Praktická část zpracovává reálný podnikatelský plán, který má prokázat či vyvrátit životaschopnost dané firmy při nynějších podmínkách v České republice
Vedoucí práce: Julie Tužová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: podnikatelské projekty; finanční plánování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; financial planning; bachelor's theses