Postoje zemědělských podnikatelů ke komplexním pozemkovým úpravám - Petroušková, Barbora (2014)
Podle mého názoru by se ale KPÚ měly ve veřejném zájmu realizovat důsledně. Aby bylo dosaženo cíleného stavu, je zapotřebí vytvořit nástroje, které by tento proces uryhlily