Postoje zemědělských podnikatelů ke komplexním pozemkovým úpravám - Petroušková, Barbora; Syrovátka, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Květoň, Pavel (2014)
Podle mého názoru by se ale KPÚ měly ve veřejném zájmu realizovat důsledně. Aby bylo dosaženo cíleného stavu, je zapotřebí vytvořit nástroje, které by tento proces uryhlily
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Keywords: zemědělství; krajina; geografie krajiny; pozemkové úpravy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; agriculture; landscape; landscape geography; reallocation of land; bachelor's theses