Exportní financování obchodu investičními celky se státní podporou - Šebesta, Ondřej; Čajka, Radek, 1983-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá financováním exportu investičních celků se státní podporou. Autor se zpočátku zabývá Exportní strategií ČR s důrazem na společnosti zřízené státem za účelem podpory exportu. Následuje legislativní úprava dané oblasti. Největší důraz je kladen na metody středně- a dlouhodobého financování exportu. Součástí práce je případová studie ilustrující možný praktický průběh financování exportní transakce.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses