Analýza finanční situace domácností v ČR, dluhová past a možnosti jejího řešení - Trochtová, Martina; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982- (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou nevhodného finančního hospodaření jednotlivců a rodin, spotřebního chování a samotné ekonomické situace českých domácností. S tím souvisí příjmy, výdaje a rizika, kterým může každý z nás podlehnout. Uvádí do povědomí téma behaviorální ekonomie. Zabývá se analýzou dluhové minulosti a přítomnosti, jejích následků a v neposlední řadě rekapituluje dopady, které přinesla novela občanského zákoníku
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: spotřebitelské chování; domácnosti; zadluženost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; consumer behavior; households; debt; bachelor's theses