Obchodní vztahy Státu Izrael a EU - Železná, Zdenka; Malý, Josef, 1958-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce "Obchodní vztahy Státu Izrael a EU" se zabývá analýzou programů, jejichž cílem je propojit EU se Středomořím. Jedná se o Barcelonský proces a Unii pro Středomoří, které se zabývají politickým, ekonomickým, obchodním a společenským partnerstvím v rámci regionu Středomoří. V práci jsou představeny nejvýznamnější mezníky v historii Státu Izrael, které hrály velkou roli na ekonomickou situaci státu. Dále se práce zaměřuje na konkrétní akce a záměry programů EU pro Středomoří týkající se právě vztahů se Státem Izrael.
Vedoucí práce: Josef Malý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses