Skupinová konformita a vedení sociální skupiny - Buštová, Martina (2014)
Tato práce je zaměřena na problematiku skupinové konformity a vedení sociální skupiny. Teoretická část práce se zabývá charakteristikou sociální skupiny, skupinovou konformitou, vedením sociální skupiny a související skupinovou strukturou. Praktická část je věnována analýze vybrané sociální skupiny ve vztahu k její konformitě a jejímu vedení. Zde je charakterizována vybraná sociální skupina a popsány užité metody zkoumání. Výstupem je analýza vybrané skupiny z hlediska stanovených dílčích cílů