Skupinová konformita a vedení sociální skupiny - Buštová, Martina; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Procházková, Jana (2014)
Tato práce je zaměřena na problematiku skupinové konformity a vedení sociální skupiny. Teoretická část práce se zabývá charakteristikou sociální skupiny, skupinovou konformitou, vedením sociální skupiny a související skupinovou strukturou. Praktická část je věnována analýze vybrané sociální skupiny ve vztahu k její konformitě a jejímu vedení. Zde je charakterizována vybraná sociální skupina a popsány užité metody zkoumání. Výstupem je analýza vybrané skupiny z hlediska stanovených dílčích cílů
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: sociální skupiny; konformismus; životní postoje; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social groups; conformity; life attitudes; bachelor's theses