Marketingová podpora produktů dětské výživy společnosti Nutricia - Žižková, Veronika; Halík, Jaroslav, 1961-; Procházka, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem diplomové práce je představit správný způsob výživy dětí do tří let, popsat trh dětské výživy a trendy v této kategorii. Dále aplikovat teoretické poznatky marketingového mixu na jednoho z nejsilnějších hráčů na trhu dětské výživy, společnost Nutricia. Na závěr, pomocí výsledků z výzkumu, navrhnout pro tuto společnost marketingová doporučení. Diplomová práce je rozdělena na dvě části - na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsaná správná dětská výživa od narození do tří let věku, popsané složky marketingového mixu a konkurenční prostředí. V praktické části je představen trh dětské výživy v České republice, trendy v této kategorii, konkurence na trhu, společnost Nutricia a její marketingový mix. Součástí praktické části je vlastní výzkum. Na závěr práce jsou vyhodnoceny stanovené hypotézy a navržena marketingová doporučení pro společnost Nutricia.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses