Exportní politika ČR - Jůzová, Šárka (2014)
Diplomová práce pojednává o exportní politice České republiky, popisuje činnost institucí sloužících k podpoře exportu, současnou Exportní strategii na období 2012--2020. Pro porovnání je představena též exportní politika Slovenské republiky. V závěru jsou vyhodnoceny klady a zápory proexportní politiky ČR a navrhnuta doporučení pro zlepšení fungování podpory exportu v ČR.