Exportní politika ČR - Jůzová, Šárka; Petříček, Václav, 1944-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce pojednává o exportní politice České republiky, popisuje činnost institucí sloužících k podpoře exportu, současnou Exportní strategii na období 2012--2020. Pro porovnání je představena též exportní politika Slovenské republiky. V závěru jsou vyhodnoceny klady a zápory proexportní politiky ČR a navrhnuta doporučení pro zlepšení fungování podpory exportu v ČR.
Vedoucí práce: Václav Petříček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses