Návrh webové aplikace pro místenkový rezervační systém - Sedláček, Tomáš; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Předmětem této diplomové práce je návrh a vývoj webové aplikace místenkového rezervačního systému. Aplikace by měla sloužit jak pořadatelům nejrůznějších kulturních a sportovních událostí k realizaci agendy rezervace vstupenek a místenek na tyto události, tak i návštěvníkům událostí ke snadnému výběru a rezervaci preferovaných sedaček. V rámci práce je provedeno zhodnocení vybraných možností pro podporu řízení agendy rezervací vstupenek. Na základě tohoto zhodnocení, autorových vlastních zkušeností a konzultací s několika pořadateli veřejně přístupných sociokulturních událostí jsou specifikovány funkcionální požadavky aplikace. Dle požadavků jsou definováni aktéři, pro které jsou uvedeny nejdůležitější případy užití. Webová aplikace místenkového rezervačního systému je naprogramována pomocí moderních webových technologií PHP, Javascript, CSS3 a je postavena na PHP frameworku Nette. Výsledná webová aplikace je veřejně přístupná na adrese http://demo.e-mistenka.cz.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses