CSR společnosti PRVNÍ CHODSKÁ s.r.o. - Zábranská, Tereza (2014)
Předmětem diplomové práce "CSR společnosti PRVNÍ CHODSKÁ s.r.o." je analýza stávajících CSR aktivit této společnosti a zjištění povědomí veřejnosti (resp. zaměstnanců a zákazníků) o jejích CSR aktivitách. V teoretické části je pomocí odborné literatury a odborných internetových odkazů charakterizována CSR, její základní oblasti, přínosy CSR, metody hodnocení CSR, implementace CSR a CSR komunikace na příkladu velkých společností/organizací, např. Evropské unie či společnosti IKEA. Praktická část představuje společnost PRVNÍ CHODSKÁ s.r.o. nejprve stručně z hlediska oboru podnikání a následně podrobně analyzuje CSR aktivity prováděné touto společností a jejich komunikaci. Dále jsou popsána i ocenění získaná společností v oblasti CSR. V závěru praktické části se nachází analýza dat získaných terénním výzkumem. Konkrétně se jedná o průzkumy spokojenosti a povědomí o CSR aktivitách prováděných společnosti PRVNÍ CHODSKÁ s.r.o. Dotazník povědomí o CSR PRVNÍ CHODSKÉ je zaměřen na zákazníky i zaměstnance této společnosti. Dotazník spokojenosti je určen pouze pro zaměstnance PRVNÍ CHODSKÉ.