Nové trendy prodeje v oblasti rychloobrátkového zboží (využití operativního CRM) - Vondrová, Kateřina (2014)
Diplomová práce se zabývá třemi aspekty operativní části CRM -- automatizací obchodních operací, telefonním prodejem a elektronickým obchodováním. Práce zkoumá vliv těchto tří aspektů na produktivitu firmy. Diplomová práce je provázána s firmou Plzeňský Prazdroj a.s, která poskytla údaje ke zpracování. Praktický přínos diplomové práce je zhodnocení aktuálního obchodního modelu Plzeňského Prazdroje a návrh nové e-business strategie pro tuto společnost.