Nové trendy prodeje v oblasti rychloobrátkového zboží (využití operativního CRM) - Vondrová, Kateřina; Cimler, Petr, 1956-; Hommerová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá třemi aspekty operativní části CRM -- automatizací obchodních operací, telefonním prodejem a elektronickým obchodováním. Práce zkoumá vliv těchto tří aspektů na produktivitu firmy. Diplomová práce je provázána s firmou Plzeňský Prazdroj a.s, která poskytla údaje ke zpracování. Praktický přínos diplomové práce je zhodnocení aktuálního obchodního modelu Plzeňského Prazdroje a návrh nové e-business strategie pro tuto společnost.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses