Analýza personálních činností v malém podniku MSC-Reha s.r.o. - Salaj, Michael; Legnerová, Kateřina, 1965-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je především zanalyzovat vybrané personální činnosti v malém podniku s ručením omezeným MSC-REHA. Dále pak tyto vybrané praktikované činnosti zhodnotit, identifikovat jejich silné a slabé stránky, popřípadě navrhnout jejich optimalizaci. Teoretická část práce se soustředí na hlavní pojmový aparát, tedy malý podnik, jeho význam a specifika, personální práci a její zajištění, a vybrané personální činnosti, především výběr, získávání a adaptaci zaměstnanců, hodnocení zaměstnanců, odměňování a motivaci zaměstnanců a vzdělávání a rozvoj. Praktická část obsahuje analýzu vybraných personálních činností, tedy popis pomocí informací získaných od jednatelů společnosti a jejich zaměstnanců a informací získaných pozorováním. Dále pak jejich zhodnocení, tedy identifikaci slabých a silných stránek, a návrh k optimalizaci.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses