Možnosti zajištění na komoditních trzích - Pospíšil, Jakub (2014)
Práce předkládá teoretické poznatky z oblasti zajišťování a jejich aplikací se snaží určit optimální zajišťovací strategii pro společnosti Starbucks a GlencoreXstrata na trzích s kávovými boby a rafinovanou mědí. Prostřednictvím těchto dvou případových studií je zároveň prověřena platnost teorie a její aplikační hodnota pro reálné podnikové potřeby.