Možnosti zajištění na komoditních trzích - Pospíšil, Jakub; Taušer, Josef; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce předkládá teoretické poznatky z oblasti zajišťování a jejich aplikací se snaží určit optimální zajišťovací strategii pro společnosti Starbucks a GlencoreXstrata na trzích s kávovými boby a rafinovanou mědí. Prostřednictvím těchto dvou případových studií je zároveň prověřena platnost teorie a její aplikační hodnota pro reálné podnikové potřeby.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses