Analýza možností rozvoje zákaznického servisu společnosti E.ON Česká republika, s.r.o. - Svoboda, Jiří; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří (2014)
Práce se zaměřuje na skupinu E.ON Czech, která je jedním z největších poskytovatelů služeb v oblasti elektřiny a zemního plynu v ČR. Porovnána bude s konkurenčními dodavateli v oblasti zákaznických služeb. Cílem této práce je zjistit vhodnost poskytovaných služeb v oblasti zákaznického servisu. Toto zhodnocení by mělo vést k návrhu možných opatření a případně nových služeb poskytovaných právě skupinou E.ON Czech. Teoretická část bude obsahovat východiska pro aplikaci na reálnou praxi, jako je situační analýza, segmentace a další prvky nutné k hlubšímu pohledu do skupiny E.ON Czech. Praktická část již tato východiska bude aplikovat na aktuální tržní realitu, ve které se skupina nachází
Vedoucí práce: Michal Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický marketing; řízení vztahů se zákazníky; marketingový výzkum; segmentace trhu; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; PEST analýza; diplomové práce; strategic marketing; customer relationship management; marketing research; market segmentation; master's theses