Projektové řízení velkých stavebních projektů - Horáček, Martin; Pirožek, Petr, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lešetický, Ondřej (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou projektového řízení velkých stavební projektů (nad 1 mld. Kč) v České republice z pohledu soukromoprávního investora v ziskovém sektoru při zohlednění potenciálního vlivu zahraničního kapitálu na řízení projektu. Teoreticko-metodologická část je zaměřena na určení specifik projektového řízení velkých stavebních projektu, a to na podkladě anglosaské - především britské odborné literatury. Praktická část obsahuje stručný popis konkrétního projektu a vytvoření konkrétní struktury a obsahu Manuálu řízení projektu konkrétního velkého stavebního projektu, když tento dokument je hlavním řídícím dokumentem projektového řízení velkého stavebního projektu
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: projektový management; stavebnictví; zahraniční investice; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; construction industry; foreign investments; master's theses