Vliv zaměstnaneckých benefitů na spokojenost pracovníků územní samosprávy - Zmeková, Lenka; Vláčil, Jan, 1943-; Pajkrtová, Cecilie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá zaměstnaneckými výhodami na úrovni územní samosprávy. Práce chce prostřednictvím dotazníkového šetření potvrdit nebo vyvrátit hypotézu o vlivu benefitů na motivaci, pracovní spokojenost a případně výkon pracovníků Městského úřadu v Sadské a v Městci Králové. V první části charakterizuji pojmy motivace, spokojenost a výkon. Následně objasním problematiku motivace a výkonu ve veřejné správě a nakonec vysvětlím teoretický přístup k zaměstnaneckým výhodám. Empirická část se zabývá samotnou analýzou dopadu zaměstnaneckých výhod na spokojenost a výkonnost zaměstnanců vybraných úřadů. Součástí bude interpretace výsledků, porovnání obou úřadů a návrh případných doporučení na zlepšení.
Vedoucí práce: Jan Vláčil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses