Ekonomická analýza podniku TOS VARNSDORF a.s. - Pištěková, Klára; Klečka, Jiří, 1966-; Křížová, Bohdana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Hlavním cílem této diplomové práce je zhodnotit vývoj ekonomické situace podniku TOS VARNSDORF a.s. za období 2008 -- 2013. Teoretická část obsahuje obecné vymezení použitých metod ekonomické analýzy, především nástrojů strategické a finanční analýzy. Praktická část zahrnuje základní popis podniku a aplikaci metod představených v teoretické části, jedná se o PEST analýzu, Porterův model pěti sil, SWOT analýzu, horizontální a vertikální analýzu účetních výkazů, poměrové ukazatele včetně ekonomické přidané hodnoty a predikční modely.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses