Rozpočtové určení daní pro obce - Bláhová, Martina (2014)
Cílem této bakalářské práce je nalézt důvody, proč by spotřební daně, jejichž celkový výnos plyne výlučně do státního rozpočtu, měly být zařazeny mezi sdílené daně. To znamená, že část z celkového výnosu těchto daní by plynula do rozpočtů obcí