Rozpočtové určení daní pro obce - Bláhová, Martina; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava (2014)
Cílem této bakalářské práce je nalézt důvody, proč by spotřební daně, jejichž celkový výnos plyne výlučně do státního rozpočtu, měly být zařazeny mezi sdílené daně. To znamená, že část z celkového výnosu těchto daní by plynula do rozpočtů obcí
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: veřejná správa; veřejné rozpočty; spotřební daně; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; public budgeting; spendings tax; bachelor's theses