Podnikatelský záměr - Krutius, Olesya (2011)
Diplomová práce se bude zabývat podnikatelským plánem pro zahájení činnosti ekonomického subjektu. První část je věnována teoretickému zpracování hlavních zásad podnikatelského plánu a slouží základem pro další práci. Na teorii se navazuje praktická část, která se zaměřuje na konkrétní projekt zahájení podnikatelské činnosti. Bude provedena analýza externího okolí včetně podstatných aspektů, důležitých v kosmetickém průmyslu. Dále bude předložen návrh plánu pro interní účely firmy.