Podnikatelský záměr - Krutius, Olesya; Scholleová, Hana, 1964-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se bude zabývat podnikatelským plánem pro zahájení činnosti ekonomického subjektu. První část je věnována teoretickému zpracování hlavních zásad podnikatelského plánu a slouží základem pro další práci. Na teorii se navazuje praktická část, která se zaměřuje na konkrétní projekt zahájení podnikatelské činnosti. Bude provedena analýza externího okolí včetně podstatných aspektů, důležitých v kosmetickém průmyslu. Dále bude předložen návrh plánu pro interní účely firmy.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses