Ocenění podniku Tritia s.r.o - Mazancová, Hana (2013)
Cílem diplomové práce je určení tržní hodnoty společnosti Tritia spol. s r.o. k 1.1.2010. Úvod práce představuje základní činnost společnosti. Navazuje strategická analýza, nastiňující dosavadní fungování a prognózující budoucí vývoj, vyčíslený prognózou tržeb. Finanční zdraví zhodnocuje finanční analýza, která spolu s generátory hodnoty tvoří kostru finančního plánu. Výslednému ocenění metodou DCF entity se věnuje poslední kapitola, doplňkově bylo provedeno ocenění na základě odhadu tržních cen majetkových položek.