Ocenění podniku Tritia s.r.o - Mazancová, Hana; Mařík, Miloš, 1947-; Luxemburk, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem diplomové práce je určení tržní hodnoty společnosti Tritia spol. s r.o. k 1.1.2010. Úvod práce představuje základní činnost společnosti. Navazuje strategická analýza, nastiňující dosavadní fungování a prognózující budoucí vývoj, vyčíslený prognózou tržeb. Finanční zdraví zhodnocuje finanční analýza, která spolu s generátory hodnoty tvoří kostru finančního plánu. Výslednému ocenění metodou DCF entity se věnuje poslední kapitola, doplňkově bylo provedeno ocenění na základě odhadu tržních cen majetkových položek.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses