Reintegrace žen na trh práce po rodičovské dovolené a komplikace spojené s propojením rodinného a pracovního života - Vyhleďalová, Lenka (2013)
Bakalářská práce pojednává o reintegraci žen s malými dětmi na trh práce po rodičovské dovolené. Identifikuje bariéry a nástrahy, kterým ženy čelí, popisuj jednotlivé nástroje, které mohou napomoci k úspěšnému návratu a slaďování pracovního a osobního života. Představeny jsou nejčastěji zmiňované nástroje a opatření, které mohou těmto ženám pomoci při jejich návratu. Praktická část popisuje a analyzuje nabídku nástrojů a opatření ve velké telekomunikační společnosti. Dále popisuje další možná opatření, která mohou pomoci zvýšit počty vracejících se žen po rodičovské dovolené v této společnosti