Reintegrace žen na trh práce po rodičovské dovolené a komplikace spojené s propojením rodinného a pracovního života - Vyhleďalová, Lenka; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Nedbálek, Ctirad (2013)
Bakalářská práce pojednává o reintegraci žen s malými dětmi na trh práce po rodičovské dovolené. Identifikuje bariéry a nástrahy, kterým ženy čelí, popisuj jednotlivé nástroje, které mohou napomoci k úspěšnému návratu a slaďování pracovního a osobního života. Představeny jsou nejčastěji zmiňované nástroje a opatření, které mohou těmto ženám pomoci při jejich návratu. Praktická část popisuje a analyzuje nabídku nástrojů a opatření ve velké telekomunikační společnosti. Dále popisuje další možná opatření, která mohou pomoci zvýšit počty vracejících se žen po rodičovské dovolené v této společnosti
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: ženy; péče o dítě; rodičovská dovolená; trh práce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; women; child care; parental leave; labor market; bachelor's theses