Optimalizace skladování léků v lékárně - Matějů, Monika; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Tyráček, Petr (2014)
Tato diplomová práce se zabývá optimalizací zásob léků v lékárně. Cílem práce je nalézt souvislosti při řešení problematiky optimalizace zásob léků. Nejprve je řešena optimalizace zásob jako taková. Dále je rozebrána situace na trhu s léčivy v jednotlivých ATC skupinách v České republice. Vybranými metodami je zpracována optimalizace zásob konkrétních léků v existujícím lékárenském zařízení
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: léčiva; skladování; řízení zásob; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; pharmaceuticals; storage; inventory control; master's theses